Om os

Virkelighedens Mads Skjern.

Eigild Sloth Madsen ” Eigil” hed manden der skabte mirakelpriser. Da det i efterkrigsårene var svært at skaffe vare, her i blandt også stoffer til tøj. Egil rejste Jylland tyndt og købte store partier stoffer og tøj til videresalg. i 1948 åbnede Egil sin første forretning med metervare, damebeklædning, børnetøj og artikler til sy og strikkergrej til billige priser.

Mirakelpriser var skabt og Eigil fik stor succes og kunne snart åbne flere filialer. Da det gik bedst for sig i 1970’erne og 80’erne var der 49 filialer rundt på Sjælland, der betjente de prisbevidste kunder der i forvejen handelede i f.eks. Daells varehus eller Regent. Mirakelpriser var stedet for arbejderfamilier længe før Bilka & tøj og sko kom på banen, men efterhånden som Danskerne blev mere modebevidste, og begyndte at handle mærkevare gik salget tilbage for Egil, og i 1983 lukkede han de fleste Mirakelpriser, dog blev enkelte overtaget af butiksbestyrerne. Danmarks sidste Mirakelpriser lå på Sundby Vester Plads på Amager og lukkede i 2009.

Når enden er god er alting godt.

Mirakelpriser blev overtaget af Karina Mayland Højbjerg der skabte et kørende koncept. hvor landets ældre borger får glæde af modebevidst kvalitets tøj til fornuftige penge.

Mirakelpriser besøger hvert år mere end 150 plejecenter, ældreboliger og holder desuden modeopvisning for de ældre kvalitets bevidste kunder.

Og historien forsætter

Karina traf den svære beslutning at sælge Mirakelpriser til Peter Knudsen og Niels Sveium, der begge ser muligheder i at gøre Mirakelpriser landskendt igen. Sortimentet skal gøres større med blandt andet Sko, praktiske hjælpemidler både personlige og til brug i hjemmet.

Mirakelpriser er på vej mod 75 år og består i bedste velgående, både nu og i fremtiden.