Om os

Om Besttrading.dk

Vi er et dansk firma, der startede i 2010. Vi har udviklet os fra at være en virksomhed, der udelukkende handlede B2B til i dag også at være et varehus der håndterer tusindvis af forsendelser hver måned. Vi har nu mere end 30.000 varer i vores sortiment, som er fordelt på 9 hovedområder med alt lige fra legetøj til elektronik ure, smykker og boliginteriør - og der kommer hele tiden nye områder til.

Nogle af vores varer bliver sendt direkte ud til dig fra vores leverandører og andre fra vores lager i Danmark. Vores kundeservice og kontor ligger i Ringsted, da det var her virksomheden startede.

Dansk kundeservice

Vores danske kundeservice gør det nemt og uproblematisk for dig at returnere dine varer, hvis du for eksempel har fortrudt dit køb. Vi sidder hver dag klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål på telefon eller mail.

Lave og gennemsigtige priser

Vi gør ikke brug af kundeklubber, du ikke kan gennemskue, eller plusmedlemsskaber med fast betaling hver måned. Vi tilbyder heller ikke afbetalingsordninger med høje gebyrer og dyre rykkere. Vores erfaring er, at loyale kunder kommer af god kundeservice og lave priser, der er til at gennemskue.

Kontakt

Besttrading.dk
Skovvej 93
4100 Ringsted
Danmark

CVR-nr. 33 03 20 64

Tlf.: 41 40 21 10 (kl. 10-15)
E-mail: kundeservice@besttrading.dk