Blog

Tilbehør, du har brug for til at nyde din vin

  • Efter www.besttrading.dk Admin

Tilbehør, du har brug for til at nyde din vin

 

Der er mange vinelskere, men hvis du ønsker at blive professionel, har du brug for et par vigtige tilbehør for at kunne nyde det, som det skulle nydes. Som alt afhænger det af den tid og penge, du vil investere i denne lækre hobby, men vi vil gerne give dig en liste over tilbehør, som du skal have i dit hus. Parat?

⦁ Proptrækker. For at nyde enhver vin er du selvfølgelig nødt til at åbne den, og den bedste måde at gøre dette på er med en proptrækker så du skal altid have en til hånden. Der er bestemt nogle mere basale metoder, men dette er den enkleste, og der er forskellige typer proptrækker at vælge imellem: to trins, gearet, elektronisk ...
⦁ Karaffel eller ilter. Der er visse typer vin, der skal "trække", før de drikkes, især hvis de er ældre vine. En karaffel gør det muligt for aromaen og vinens krop at forbedre, mens en ilter udfører det samme job, men på kortere tid, da det er fastgjort til selve flasken.
⦁ Drypring. Jeg er sikker på, at du ved, hvor let det er at ende med en flaske, der sviner dit tøj , og du ved også, hvor vanskeligt det er at få disse pletter af. For at undgå  situationen kan du købe en dryppring, der vil absorbere de dråber vin, der kan ødelægge din smagning.
⦁ Briller. Så indlysende som det kan se ud, er briller afgørende, men ikke kun som modtagere. Et godt glas hjælper dig med vin til at iltes og giver forbrugeren mulighed for at se og lugte væsken. Samt at du ved at holde et glas ved stilken undgår at opvarme vinen.
⦁ Prop. Det er tydeligvis bedst at færdigbehandle en flaske, når den er åbnet, men det er ikke altid muligt, især hvis du bor alene eller som et par. Hvis dette er tilfældet for dig, er prop den bedste ting at bruge.
⦁ Vinspand eller køler. Den nemmeste måde at køle din hvidvin eller fizz på er at lægge den i en spand med is og vand, selvom der er en anden meget mere praktisk mulighed, som er at bruge en flaskekøler.
⦁ Vinbutik. Dette tilbehør, også kendt som et vinkøleskab, er det, der kræver den største investering, men det er det værd. Med en vinbutik i dit hus kan du holde vin på de nøjagtige temperatur- og fugtighedsniveauer, den har brug for.

Så nu har du alt hvad du har brug for for at nyde den væske, du elsker så meget, ubehag for vin!
Nyere indlæg